Det är vi som tar hand om dina fötter:

Jessica Tornlind

Jag är utbildad undersköterska och har arbetat i vården under mer än 20 års tid. Efter att ha arbetat med människor under lång tid och sett behovet av fotvård ville jag göra något för att få dem att må bättre. Mitt val föll på att utbilda mig till  medicinsk fotterapeut. Jag utbildade mig på Axelsons Gymnastiska Institut 2014.

jessica@fotkliniken.org


Åsa Enmalm

Under min tid i England var jag klinikchef för två kliniker, med inriktning på kiropraktik, medicinsk fotvård och alternativ- och komplementärmedicin. Under min tid i England arbetade jag också som vårdbiträde på ortopediavdelningen på två olika sjukhus. Friskvård med förebyggande insatser har alltid varit i fokus för mig, så steget in på fotvård var naturlig. Jag utbildade mig till medicinsk fotterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Göteborg 2014.

asa@fotkliniken.org

Sara Ramzi

Jag är utbildad undersköterska och har arbetat inom vården i 18 år. Att arbeta med människor och underlätta deras vardag med en bra fotbehandling är väldigt tillfredsställande. Yrket som fotterapeut är även väldigt socialt och det är faktiskt det bästa jobbet jag någonsin har haft.

Jag utbildade mig till medicinsk fotterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Göteborg 2019.

info@fotkliniken.org

 

Anders Hillgren

Att som både aktiv och mångårig ledare i fotboll har jag upplevt alla de positiva effekter som massage har resulterat i, beslutade jag mig att sadla om och utbildade mig till Diplomerad Massör inom svensk klassisk massage på Göteborgs Massageskola 2021. Detta har lett till att jag idag ingår i en del av seniorstaben både för herr och dam som massör. 

info@fotkliniken.org

 

 

Kontakta oss

0300-399 29


info@fotkliniken.org

Västergatan 9
434 30  KUNGSBACKA


Följ oss på:


Facebook

Instagram

Dina kontaktuppgifter

© Copyright Fotkliniken